Thursday, 25 August 2016

NAK CARI DUIT SAMPINGAN?



ANDA MEMANG SELALU BELI PRODUK SHAKLEE?


Hampir setiap bulan atau kerap beli produk tapi dampai skang belum jadi ahli? Memang rugi..


Kenapa daftar jadi ahli Shaklee MENGUNTUNGKAN anda?

#1 WANG TUNAI DARI SHAKLEE!

Once bila anda dah register jadi ahli , setiap belian akan dapat point tau. Tapi dengan syarat beli secara direct dari Shaklee atau upline korang ,which is orang yang daftarkan keahlian anda.

Mana la tau bulan tu office mate ke jenjiran ke siblings ke nak mintak tolong belikan any produk Shaklee. Point korang makin bertambah. Lagi banyak point dikumpul ,lagi banyak la cash back yang you bakal dapat 14 hb next month. ( Bonus dibayar setiap 14hb )

Untung kan ,free free je dapat cash bonus.Boleh la top up wat beli supplement korang bulan depan.

Untung kan?



#3 SHAKLEE TAWARKAN PENDAPATAN MENYAMAI GAJI ORANG BEKERJA



Ya, Shaklee boleh tawarkan pendapatan yang hampir menyamai atau melebihi gaji anda hari ini 😀 Anak buah saya adalah bukti paling dekat.

Beliau masih bekerja di salah sebuah sekolah di Kedah, dan alhamdulillah pendapatan Shaklee beliau adalah untuk belanja bulanan dan tak perlu sentuh duit gaji yang boleh dijadikan duit simpanan.

Cara untuk jana pendapatan begini sangat mudah bagi anda yang masih bekerja atau pun suri rumah.

Hanya konsisten bersemangat kongsikan pengalaman anda makan Shaklee dan kongsikan kebaikan Shaklee. Insya Allah impian anda pasti dalam genggaman 😀

BERAPA SHAKLEE  TAWARKAN ?
-------------------------------------

Pendapatan berikut hanya sebagai anggaran kasar. Jika anda mendaftar bersama saya, saya akan terangkan dengan lebih lanjut.




Ini pula cash bonus berdasarkan point yang berjaya dikumpul setiap bulan.






Ini sebahagian dari income team member si bawah training saya AKADEMI SIHAT CERIA ( ASC Biz Academy) 









TUNJUK AJAR SELEPAS JADI AHLI SHAKLEE
------------------------------------------------

Oh, kalau anda nak daftar untuk makan sendiri sahaja, itu pun saya terima :)

Saya akan guide anda cara makan yang betul dan berkesan mengikut apa yang anda inginkan.

Jika anda mendaftar bersama saya, insya Allah saya akan guide anda sehabis baik. Tetapi ia juga memerlukan komitmen dan sikap proaktif dari anda.

Pastikan matlamat anda jelas. Anda nak apa dari Shaklee? Maklumkan kepada saya dan kita buat sama-sama :)

===================================
SAYA NAK DAFTAR JADI AHLI SHAKLEE SEKARANG!
=================================

Anda sangat dialu-alu kan untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee 😀 Bayaran pendaftaran RM 65.00 sahaja. Anda akan dapat memberkit yang memgandungi buku manual bisnes, buku produk, katalog harga, sisipan kajian ke atas pengguna Shaklee yang dah menggunakan Shaklee lebih 20 tahun dan berbagai lagi 



Untuk mendaftar, anda boleh hubungi saya di sini : www.wasap.my/60195560012/NakJadiAhli


Terima kasih kerana sudi baca artikel ini dan semoga bermanfaat. Nantikan entri yang berikutnya ...


FAZLINA SAMSUDDIN
Whatsapp/SMS ; 019 556 0012

No comments:

Post a comment

IBU TUNGGAL BANGKIT UBAH HIDUP , KINI MILIKI INCOME PULUHAN RIBU

DUNIA TERASA GELAP SEKETIKA BILA ALLAH MENJEMPUT SUAMI KE PANGKUAN YANG MAHA ESA 🥺 Kalau ada orang bagi saya alasan kata, Saya bukan ada mo...