Posts

Showing posts from November, 2016

National Incentive Trip 2016 - Langkawi part 1

Image
Alhamdulillah kali ni fazlina berpeluang lagi ke National Trip tajaan Shaklee.Apa yang best nya mengenai trip tajaan Shaklee ni ialah semua pengedar berpeluang untuk grab incentives ni.Bila kita berjaya capai syarat je terus boleh dapat tau.time keje dulu kalau nak g trip camni boss akan pilih staff yang the best among the best kan? tapi dalam bisnes shaklee ni tak gitu ...once kita berjaya je lepas target ,zasss terus leh dapat =)

Ok lokasi penginapan kami kali ni ialah di
The Westin Langkawi Resort & Spa: Langkawi Beach Resort SABTU 19/11/2016 FC bertolak dari JETI KUALA KEDAH ,seawal 9.30 pagi dah sampai dah kat jeti.Ha tambang feri pergi balik pun Shaklee yang taja jugak.Dalam feri ni sempatla berkenalan dengan shaklee distributor yang lain.Aunty Yen dan aunty Choong.Umur memasing mak aih sebaya mama dan atok FS tau! tapi mcm umo 40-50 an.Time shopping kat pekan kuah , sikit pun aunty berdua ni tak mengeluh lenguh ke apa.Walhal FS ni dah senget2 muka menahan lenguh dan kebas …