Posts

Showing posts from June, 2017

Cinch® Tea Mix

Image
Cinch® Tea Mix Minuman yang menyegarkan Kod Produk: 11008 (28 pek) Lupakan kopi dan minuman manis. Ini cara yang selamat dan semula jadi untuk menceriakan hari anda dan menukar saiz pakaian anda. Campuran eksklusif teh hijau, putih dan merah, serta taurina untuk meningkatkan tenaga seharian agar anda sentiasa segar dan cergas. Nikmatinya pada bila-bila masa, panas atau sejuk.* Terokai dunia baharu dengan bentuk tubuh yang ideal. Keistimewaan Shaklee Mengandungi taurina, ia dikaji secara meluas untuk meningkatkan kepekaan dan tenaga. Pek mudah untuk satu hidangan. Bebas gluten, tanpa tambahan pengawet, pewarna atau perasa tiruan. Nutritional Facts Saiz Hidangan: 1 Pek (1.7 g)
Hidangan Setiap Bekas : 128 RamuanHidangan Setiap KotakSetiap 100 gKalori6.5 Kcal382 KcalJumlah Karbohidrat0.9 g52.9 gJumlah Lemak0 g0 gProtein0.7 g41.2 gSodium5 mg294 mg * Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

ESP - soy protein isolate powder

Image
ESP - Soy Protein Isolate Powder Memberikan tenaga Berterusan, Berasaskan Protein Tumbuhan yang Berkualiti Tinggi Kod Produk:&bsp;11003 (850 g) Protein adalah seperti blok yang membina tubuh anda, seperti batu bata yang membina rumah anda. Ia memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan and perkembangan. Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein.* Kuasa Protein untuk Tenaga Lebih Lama
Kebanyakan orang tidak dapat mengekalkan tenaga atau stamina mereka sepanjang menjalani kehidupan seharian. Tingkatkan tenaga harian anda dengan minuman protein kami yang mempertingkatkan TENAGA-stamina anda. Protein soya berasaskan tumbuhan untuk tenaga yang lebih lama.
Tahukah Anda?
Dr. Forrest C. Shaklee mencipta formula protein soya isolat pertama pada tahun 1961. KeISTIMEWAAN Shaklee Shaklee menggunakan protein soya yang tidak-diubahsuai secara genetik (Bukan-GMO) di bawah Program Pengekalan Identiti (IPP).Setiap hid…

B complex

Image
B-Complex Lengkap dengan Kesemua Lapan Vitamin B Kod Produk: 10164 (120 tablet) Vitamin B memainkan peranan penting untuk fungsi tubuh kerana ia membantu menukar makanan kepada tenaga untuk sel-sel anda* Alami semula nikmat kesihatan. Nutrien yang betul memainkan peranan penting untuk keseluruhan kesihatan dan kesejahteraan. Keistimewaan Shaklee Sistem Penyerapan Bioaktif Berpaten
Asid Folik, salah satu vitamin B kritikal dan tidak mudah diserap. Maka, Shaklee membangunkan sistem penyerapan bioaktif berpaten yang menjadikan nutrien ini lebih mudah diserap untuk menyokong penyerapan. Teknologi berpaten ini adalah milik eksklusif Shaklee. Nutritional Facts Saiz Hidangan: 1 tablet (550.00 mg) RamuanAmaun Setiap TabletTiamin Mononitrat
(Menyediakan 7.73 mg Vitamin B1)9.73 mgRiboflavin
(Menyediakan 11.57 mg Vitamin B2)11.81 mgNiasiamida
(Menyediakan 132.58 mg Niacin)134.60 mgPiridoksin Hidroklorida
(Menyediakan 13.57 mg Vitamin B6)16.71 mgAsid Folik
(Menyediakan 184.30 mcg Asid Folik)0.19 mgSinokob…

Kenapa saya yakin Shaklee produk yang terbaik dan selamat

Image
Kenapa Saya Yakin Shaklee Selamat? Sebab Shaklee sudah dibuktikan melalui Landmark Study yang telah dijalankan! Shaklee Landmark Study adalah THE FIRST study atau kajian yang direka menilai kepentingan dan risiko pengambilan supplemen. Kajian ini telah dijalankan keatas tiga kumpulan berbeza iaitu:
Pengguna lebih 20 tahun produk Shaklee Pengguna multi supplemen BUKAN Shaklee Mereka yang tidak mengamalkan supplemen
Dr. Gladys Block; Nutritional Epidemiologist with hundreds of Publications and one of a kind!
Meskipun kumpulan berbeza, namun usia, bangsa, berat dan jantina bagi setiap kumpulan ini adalah SAMA.
Ingin ditekankan disini bahawa, Landmark Study ini dijalankan SEPENUHNYA oleh pihak ketiga (Independent Study) dan tidak melibatkan sama sekali pengaruh Shaklee dan saintis-saintis Shaklee.
Selama ini kita sering mendengar berlambak produk diluar yang CLAIMED bahawa produk masing-masing boleh memperbaiki tahap kesihatan individu dengan kehebatan produk masing-masing.  Tetapi adakah k…

Shaklee bahaya kan buah pinggang?

Image
Lately kecoh diperkatakan tentang isu supplement Shaklee yang menyebabkan kerosakan hati dan buah pinggang. Ramai jugak yang mengecam Shaklee kerana seringkali buat kenyataan overclaim mengenai produk mereka. Ada jugak yang membantah pengambilan supplement kerana kata mereka, makan makanan seimbang daripada “real food” saja dah mencukupi untuk kita. Lebih-lebih lagi diet rakyat Malaysia yang terlebih makan dah pun. Jadi, buat apa nak tambah dengan “makanan tambahan” ni? Banyaknya persoalan dan isu. Baik. Di sini saya cuba rungkaikan satu persatu apa yang buat ramai orang kecam sangat. Sebenarnya kami tak marah pun. Tapi kami faham sebab mereka masih belum faham. Baca satu persatu penerangan saya. 1. Salah Faham Vitamin Orang akan mudah membenci dan pilih untuk tidak mahu faham walaupun kita dah cuba explain berkali-kali. Ramai yang skeptikal dengan supplement vitamin ini lebih-lebih lagi bila ia menggunakan konsep MLM. Bagi mereka yang malas nak berfikir tentu lebih suka untuk berpeg…