Monday, 9 October 2017

MENGANDUNG DENGAN SET SHAKLEE

IKHTIAR HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE

Nutrisi yang lengkap juga sangat penting untuk kesuburan bagi mereka yang sedang dalam ikhtiar untuk mendapatkan zuriat.

Fazlina highly recommend untuk mereka yang pernah mengalami keguguran untuk mencuba Set Kesuburan Shaklee juga - paling penting ESP, B COMPLEX dan VITA LEA.

Di sini Fazlina nak share dengan anda semua MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:

• GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.

• ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama.

• VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil.

• B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.

• ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.

• VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.

• VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active. Yang nih boleh share consume Husband and Wife.

Biasanya customer akan terus ambil full set untuk mendapatkan effect yang lebih berkesan inshaaAllah.

Nih fazlina share sekali antara feedback customers yang Alhamdulillah telan berjaya hamil selepas consume Set Kesuburan Shaklee ❤️

Suatu kegembiraan yang tak dapat diungkap bila customers bagitau yang mereka berjaya hamil, moga Allah permudahkan pula kehamilan mereka sampai lah ke saat selepas bersalin. Aminn..

Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil selain kita juga tidak lupa untuk ikhtiar dengan doa dan tawakal.

Jadi untuk anda yang sedang dalam ikhtiar untuk hamil, fazlina highly recommend untuk you cuba consume Set Kesuburan Shaklee nih.

Mana tahu rezeki Allah nak bagi selepas you ikhtiar kan 😊

No comments:

Post a Comment

CUKUPLAH VITAMIN D DARI CAHAYA MATAHARI JE ..

Ahaa.. once upon a time. Maklin pun ingat camni , halah takyah la sibuk2 nak kesah vitamin D cukup ke dak dalam badan kita ni. Kan hari2 tia...