Saturday, 22 August 2020

CYST KELUAR SENDIRI TAK PERLU BEDAH

CYST MAKIN MENGECUT! ⁣

Ovarian cyst ialah kantung yang berisi cecair dalam ovari. Selalunya tak menunjukkan sebarang simptom tetapi kadangkala anda akan berasa perut kembung dan tak selesa atau sakit belakang. ⁣⁣

⁣⁣

Cyst ini bahaya jika saiznya makin membesar. Boleh jadi sebesar tembikai tau.⁣⁣

Selagi sel sel csyt ini tidak dibuang atau dimatikan selagi tu ia akan membesar dan menganggu kesihatan kita.⁣


BETUL KE CYST & FIBROID BOLEH HILANG?


Berpeluh tiak  jugak nak jawab kalau ditanya soalan camni 😅


Kalau cakap YA kang, ada yang kata sis "oberklem"


Dalam VIVIX ni ada ramuan semulajadi yang kaya dengan berbagai jenis super anti oksidan. Antaranya polifenol, resveratrol, anthocyanin, ellagic acid dan lain2.


Maklin citer pasal ellagic acid dulu la. Ok dalam anggur Muscardine ada ellagic acid yang sangat hebat menghalang atau merencat any abnormal sel dalam badan kita. Masha Allah tabarakallah, ciptaan Allah semuanya ada kehebatanya kan.


Ni bukan cakap kosong ya memang ada kajian dari saintis dan doktor yang bertauliah.


Cyst dan fibroid ni pun antara kumpulan sel yang tak normal. Dengan pengambilan ellagic acid yang secukupnya setiap hari inshaAllah boleh bantu mengecutkan sel tak normal tu.


Boleh juga amek dari makanan cuma kita takde alat khas nak ukur kuantiti zat dalam makanan kita. So the best option top up dengan makanan tambahan macam VIVIX ni. 


Tapi takde la hari ni minum esok terus hilang.

So far alhamdulillah la, kasteme omma seniri pun bagi feedback cyst jadi mengecik than gone sebelum ssmpat nak buat operation.


Yang takde cyst n fibroid pun elok amalkan especially kita mak mak ni kan yang most of the time mood swing hormon pun suka berpusing.











Anything nak tanya pasal VIVIX boleh picit link kat bawah ni

👇👇👇

NAK DAPATKAN VIVIX KLIK SINI



FAZLINA SAMSUDDIN

PENGEDAR SHAKLEE MALAYSIA

BUSINESS LEADER ASC BIZ ACADEMY

0195560012



⁣⁣

No comments:

Post a comment

IBU TUNGGAL BANGKIT UBAH HIDUP , KINI MILIKI INCOME PULUHAN RIBU

DUNIA TERASA GELAP SEKETIKA BILA ALLAH MENJEMPUT SUAMI KE PANGKUAN YANG MAHA ESA 🥺 Kalau ada orang bagi saya alasan kata, Saya bukan ada mo...