Thursday, 8 October 2020

HARGA VIVIX SHAKLEE 2020


Jangan risau ,setakat ni harga VIVIX masih sama iaitu RM380.00.


Sebelum ni beli 2 botol baru dapat FREE MEMBERSHIP kan?


Tahun ni , beli 1 botol dah boleh dapat FREE MEMBERSHIP .Tak perlu renew2 dah 


Best kan?


VIVIX

Vivix dipos dalam kotak tau.Bukan plastik parcel bubble biasa tu.





FREE MEMBERSHIP .. 
tak payah bayar dah keahlian RM35 tu ,pasni beli barang dah dapat point.Point tu boleh dapat cash tau , minima 150uv sebulan.

FREE POSTAGE , dihantar dengan kurier GDEX


FREE SPECIAL GIFT 




Jom dapatkan VIVIX sekarang. Tak sabar nak tolong anda sihat ,bertenaga dan jelita dengan tonik merah dari sumber semulajadi ni.


FAZLINA SAMSUDDIN
READY STOCK VIVIX &RES V
0195560012

              WHATSAPP SEGERA KLIK SINI


No comments:

Post a comment

SHAKLEE ADA RIBA ?

  Lin , betul ke Shaklee ada riba?  . Aikk .. tang mana riba nya? . Tu yang komisyen ada berapa berapa % tu? . . . Lin percaya sure ramai ya...